Camper

Camper

Heb jij ooit wel eens een blog gelezen over het interieur van een camper? Ik niet. Jij ook niet? Dan is dit je eerste. In deze blog vertel ik je, en laat ik je foto's zien van onze camper. Onze camper hebben we al sinds 2009. Daarvoor hebben we twee keer een camper gehuurd wat ons dus goed beviel. We hebben een zes-persoons camper. En het past maar net met zeven personen, wel krap maar met mooi weer zitten we toch meestal buiten.


Wij hebben een LMC Liberty 6400. Die 6400 betekent dat de camper 6.40 m lang is. In die tijd dat we deze camper hebben, hebben we al veel dingen vervangen en verandert. Ook ben ik twee keer met vriendinnen met de camper op vakantie geweest, wat daar allemaal met de camper beleefd hebben.. 


Dit is de keuken. Drie gaspitten en een wasbak. Onder het gasstel zit de koelkast. Toen we een keer in Spanje waren had de koelkast niet de functie koelen maar dezelfde temperatuur als buiten. Verder doet de koelkast het eigenlijk altijd goed.



Tegenover de keuken is het zitgedeelte. De banken kunnen ook nog een stukje uitgeschoven worden en onder de banken zit de watertank. Ook kan van dit gedeelte een twee-persoonsbed gemaakt worden.



Achter het zitgedeelte zit nog een kastje en daarna komt de badkamer. De badkamer heeft een wasbakje, toilet en douche. Douchen in de camper moet altijd snel-snel-snel.




Naast de badkamer is het twee-persoonsbed. Aan de ene kant liggen de stoelen, die kunnen via buiten gepakt worden. Aan de andere kant is de vuilwatertank en nog wat opbergruimte. 


Daar waar het tentje staat is ook een twee-persoonsbed. Dat stukje heet de alkoof.

Dit is hoe onze camper er aan de binnenkant uitziet. Hopelijk vond je het leuk om te zien. Het is altijd weer raar om na de vakantie weer in een 'gewoon huis' te leven. 

Liefs Juudtt, ❤️









Reacties